Utusaari

Etusivu          Hevoset         

Varhaisen aamun usvaan kietoutunut saari ja meren rauhoittava kohina. Tällaisessa mielenmaisemassa alkaa päivä Utusaaren tallilla. Toisenlaista tunnelmaa luovat aaltojen pauhu ja tuulen ujellus myrskysäällä, jolloin tekisi mieli käpertyä lämpimän peiton alle takkatulen eteen. Virtuaalisessa Etelä-Suomessa sijaitseva talli on tiukasti mantereen puolella, mutta kiitos nimestä kuuluu läheiselle saarelle, joka on usein aamun ensihetkinä peittynyt usvaan. Idyllisissä rannikkoseudun maisemissa kelpaa elellä hevosten kanssa.

Ensin oli neljä suomenhevostammaa, joista kaksi myytiin pois. Jäljelle jäivät Illuusia ja Auroora, jotka kasvattivat hiljalleen kytenyttä kipinää roihuksi. Utusaari sai alkunsa vuoden 2016 keväällä. Aluksi oli tarkoitus majoittaa vain muutama yksityishevonen, mutta suunnitelmat muuttuivat pian tallin rakentamiseksi suurempaa katrasta varten. Utusaari merkitsee tallin omistajalle ennen kaikkea paluuta juurilleen suomenhevosten pariin. Niistä alkoi taival virtuaalihevosten parissa, ja vaikka välissä on ollut ties minkälaista otusta, ei kansallishevonen ole unohtunut sydämestä.

Utusaaren hevosilla kilpaillaan tavoitteellisesti pääasiassa kouluratsastuksessa, ja ainakin osa pääsee näyttäytymään myös näyttelykehissä. Kasvatustoimintamme on pienimuotoista, mutta tavoitteena on tuoda uusia nimiä virtuaalisten suomenhevosten sukutauluihin ja vahvistaa koulupainotteisten suomenhevosten asemaa. Tähtiin kurottelusta huolimatta tallin toiminta pyritään pitämään mahdollisimman rentona. Tervetuloa mukaan porukkaan!

Lucie (VRL-1441, GoHo)

Päivitetty viimeksi 22.2.2018
Sähköposti
VRL:n tallilistalla ?
Suomenhevoskasvattajia


© Lucie   kuvat AK & Barn Images   tausta Ritva's Gallery

Utusaari on virtuaalitalli - Utusaari is a sim-game stable